Present! biedt een verrassend eenvoudige manier om authentiek te presenteren, gebaseerd op Speaking Circles® en Relational Presence®. Geen tips en trucs over hoe te staan en wat te zeggen om te imponeren. In essentie gaat het hierom: zo spreken dat mensen luisteren en zo luisteren dat mensen spreken.

Present! heb ik samen met Koos Wolcken geschreven.

Present! is prachtig vormgegeven en door de duidelijke uitleg, persoonlijke toelichtingen en de praktische oefeningen een uniek en direct bruikbaar boek over Presenteren. Waarin het accent ligt op authenticiteit én verbinding. Verbinding met jezelf en met je omgeving.

Present! is te gebruiken door iedereen die met groepen communiceert. Voor diegenen die het moeilijk vinden om in een groep te spreken en zij die minder willen ‘performen’ en meer authentiek willen zijn in hun communicatie.

Je krijgt het boek thuis toegestuurd in Nederland voor € 22,90 en in België voor € 25,90.
De betaalinformatie staat in de bestel-bevestigingsmail die je ontvangt.

het boek bestellen

WAT VERTELLEN ANDEREN OVER PRESENT!
stef

Stef de Beurs
Relational Presence Facilitator

“Present! is helder, overzichtelijk, goed geschreven en daarnaast ook nog heel mooi vormgegeven. Een paar goede redenen om het – naast mijn eigen boek – tijdens mijn trainingen te verkopen. Maar bovenal, dit is een boek waarvan ik zeg ‘ik wilde dat ik het zelf geschreven had.’ “

jan-paul

Jan-Paul van den Berg
Revalidatiearts

“In mijn werk moet ik vaak presentaties geven voor grote groepen. Belangrijk voor mij is, dat ik mijn boodschap op een goede manier wil overbrengen op mijn luisteraars.
Ik wilde mij verder ontwikkelen in het goed kunnen presenteren van mijn boodschap en verbinding krijgen met de mensen in de zaal. Daarom heb ik het boek ‘Present’ gelezen en training bij Jennet gevolgd.

‘Present’ was een eye-opener voor mij.
Hoe leg ik op een authentieke manier contact met een zaal vol met mensen, hoe ‘raak’ ik de ander en hoe zorg ik ervoor dat mijn ‘publiek’ mijn boodschap mee naar huis neemt.

In zowel het boek, als gedurende de training, krijg je praktische tips en adviezen, hoe op een eerlijk en authentieke manier te communiceren met de luisteraar.

Ik kan het geleerde in verschillende settings goed gebruiken en ik voel mij rustiger en zekerder bij mijn presentaties.

‘Present’ is een aanrader voor wie zich verder wil ontwikkelen in het presenteren en communiceren met anderen.”

Boek Present! | Jennet Burghard