Verandering is mogelijk!

Loop je vast in wat je denkt, voelt, doet en wil je hier vanaf?

Verlang je bijvoorbeeld naar meer innerlijke rust, balans, kracht, zelfvertrouwen en helderheid over wie je bent en wat je wilt? Wil je jezelf op een dieper niveau begrijpen?

Als je toe bent aan een volgende stap in jouw ontwikkeling, kies dan voor kortdurende, resultaatgerichte coaching waar jij centraal staat.

Bewustwording over WIE je bent, WAT en HOE je denkt, doet, voelt en waarneemt. Patronen herkennen, kernwaarden ontdekken, inzicht creëren en meer keuze ervaren.

Het mooiste dat je kan zijn, is jezelf – op ieder moment – in iedere relatie – in iedere situatie.

Ik ben aangesloten bij de NVNLP en werk volgens de Internationale Ethische Gedragscode van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en de EMCC.

WAT VERTELLEN ANDEREN
ton-timmerman

Ton Timmerman
Directievoorzitter

“In mijn zoektocht om ook mij zelf te blijven ontwikkelen heb ik kennis gemaakt met Jennet. Op een zeer prettige en ongedwongen wijze heeft zij thema’s kunnen bespreken die mijn zelfinzicht enorm vergroot hebben. Het is erg prettig te ervaren dat de technieken die zij hiervoor toepast afgestemd waren op mijn persoon en op mijn situatie. Dat maakte de gesprekken nog impact- en waardevoller. Ik ben haar enorm dankbaar voor deze reis en mijn persoonlijke ontwikkeling.”

review-foto-maarten

Joan
Clinical Research Manager

Ik wilde coaching om iets te doen aan vastgeroeste patronen qua beleving, coping en handelen. Door de coaching ervaar ik een positievere flow. Keuzes maken vanuit wat ik wil en meer plezier genereren en ervaren.

Ik gun iedereen een traject met Jennet. Het vergroot plezier in wat je doet of ervaart. Of het nu goed of slecht met je gaat, gesprekken met Jennet zullen zeker bijdragen aan positieve veranderingen. Jennet is een prettige gesprekspartner, die aandachtig, warm en actief aanwezig is.”

Wees jezelf – Hoe dan?

Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen. Het klinkt heel mooi en logisch. Maar hoe dan? Weet je wie je werkelijk bent? Wat is authentiek voor jou en waar ben je geneigd je aan te passen of denk je dat je anders zou moeten zijn? Hoe kun je het verschil hiertussen ontdekken?

Een hulpmiddel dat ik hiervoor inzet is Human Design. Ik ken geen andere tool die zo veel specifiek inzicht geeft in wie je van nature bent. Het zien en begrijpen van je eigen unieke ‘human design’ biedt je de mogelijkheid om jezelf op een dieper niveau te kennen en van daaruit te leven. We nemen dit nieuwe perspectief mee als we aan de slag gaan met de vragen die voor jou belangrijk zijn.

Ik ben verbonden aan het instituut van Robin Winn, Awakening through Human Design als Trainer Human Design in Relational Presence en draag bij aan de ontwikkeling (Program Development) van de Advanced Certification Training.

review-foto-maarten

Maarten
ICT Manager & Digitale Transformatie

“Ik had te maken met een aantal problemen waarvan ik zelf niet wist dat ik ze had, totdat ik er vanwege een situatie in de praktijk tegenaan liep. Jennet heeft mij geholpen om in kaart te brengen hoe mijn persoon en gedrag hier binnen deze context een rol in speelden, en de inzichten en oefeningen gegeven om dit ten goede te veranderen. Het fijne aan Jennet is dat ze je alle ruimte geeft om jezelf te zijn, maar op de juiste momenten streng kan zijn en bijstuurt. Ik zou Jennet daarom in bijzonder aanbevelen als je zelf een sterke mening hebt en gewend bent om je eigen gedachten te volgen.”

review-foto-brigitte

Brigitte Loenen
Manager Clinical Operations

“Ikzelf heb naast de leiderschapstrainingen ook veel geleerd van een coaching die Jennet een collega en mij gegeven heeft. Hierin heeft Jennet sympathie, empathie maar ook duidelijkheid meegegeven waar ik tot de dag van vandaag profijt uit trek.”

Niet iedereen denkt hetzelfde

Stel je voor dat je wel weet hoe iedereen denkt, doet, voelt in een team en wat er belangrijk is?

Een tool waar ik mee werk is MindSonar®. De toegevoegde waarde van MindSonar bij individuele – én teamcoaching is het zichtbaar maken van onderliggende denkstijlen in een bepaalde situatie.

Er ontstaat, met het inzicht, meer keuze in hoe te denken en doen om doelen te bereiken.

Een MindSonar meting zegt niet ‘je bent zo’ maar ‘je denkt zo in deze situatie en dat is veranderbaar!’.

Voor de KNHS coach ik samen met Lot Wielders sinds 2010 Nederlandse Teams (dressuur, eventing, mennen en paralympisch) voordat ze naar belangrijke kampioenschappen gaan. Inzicht in elkaars criteria en denkstijlen maakt het optimaal presteren van een ieder en als team een stuk makkelijker.

Mark Chardon (WK vierspannen 2022 – teamgoud) zei hierover in een interview met het NRC: “Door het coachingproject zitten de menners, de bondscoach, de teamleider en de sportfederatie weer op één lijn” en “meer onderling begrip heeft tot teamgoud geleid”.

WAT VERTELLEN ANDEREN
review-foto-hans

Hans van Rooij
Interim manager Ruysdael
Oprichter ReMediZ

“Dit is mijn manier van gecoacht worden, dit is wat voor mij werkt. Spontaan en zonder vooraf gedefinieerde vragen of doelen. Vertrouwen op mijn gevoel dat het weer tijd is om van me af te praten en het gewoon maar te laten gebeuren.
Intuïtief maak ik afspraken met Jennet. En terugkijkend op onze ontmoetingen zie ik wel een patroon. Ik begin te vertellen wat mij bezighoudt, waar ik mee bezig ben. En ergens in dat verhaal word ik getriggerd (door Jennet), raak ik afgeleid en dwaal ik af in andere richtingen.
En dat leidt tot heldere inzichten. Inzichten waarbij ik mezelf achteraf wel afvraag van ‘kon je dat niet zelf bedenken’. Blijkbaar niet dus.

sanne

Sanne op den Kelder
NLP Trainer

“Jennet is een coach die met passie en humor je ondersteunt het beste uit jezelf naar boven te halen. Ze is oprecht geïnteresseerd en kon hierdoor bij mij goed benoemen wat er gebeurde, waardoor ik nu wel vol voor mijn missie wil en kan gaan.

Als trainer heb ik Jennet ervaren als een authentiek persoon die graag haar kennis wil delen. Dit doet ze op een manier die blijft hangen daarnaast staat ze open voor feedback en houdt hier dan rekening mee. Ik kan Jennet aan iedereen aanraden die op een no nonsens manier gecoacht wil worden of een training wil volgen waarbij je als individu echt wordt gezien. Zeker als je een trainer wilt die net een stapje extra wil doen voor je.”

Coaching | Jennet Burghard