Verandering is mogelijk!

Loop je vast in wat je denkt, voelt, doet en wil je hier vanaf?

Verlang je bijvoorbeeld naar meer innerlijke rust, balans, helderheid over wat je wilt, kracht, zelfvertrouwen en jezelf zijn?

Als je een volgende stap in jouw ontwikkeling wilt zetten, kies dan voor deze kortdurende, resultaatgerichte coaching waar jij centraal staat.

Bewustwording over WAT en HOE je denkt, doet, voelt en waarneemt. Patronen herkennen, kernwaarden ontdekken, inzicht creëren en meer keuze ervaren.

Het mooiste dat je kan zijn, is jezelf – op ieder moment – in iedere relatie – in iedere situatie.

 

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en werk volgens de Internationale Ethische Gedragscode van de NOBCO en de EMCC.

WAT VERTELLEN ANDEREN
review-foto-maarten

Maarten
ICT Manager & Digitale Transformatie

“Ik had te maken met een aantal problemen waarvan ik zelf niet wist dat ik ze had, totdat ik er vanwege een situatie in de praktijk tegenaan liep. Jennet heeft mij geholpen om in kaart te brengen hoe mijn persoon en gedrag hier binnen deze context een rol in speelden, en de inzichten en oefeningen gegeven om dit ten goede te veranderen. Het fijne aan Jennet is dat ze je alle ruimte geeft om jezelf te zijn, maar op de juiste momenten streng kan zijn en bijstuurt. Ik zou Jennet daarom in bijzonder aanbevelen als je zelf een sterke mening hebt en gewend bent om je eigen gedachten te volgen.”

review-foto-maarten

Joan
Clinical Research Manager

Ik gun iedereen een traject met Jennet. Het vergroot plezier in wat je doet of ervaart. Of het nu goed of slecht met je gaat, gesprekken met Jennet zullen zeker bijdragen aan positieve veranderingen. Jennet is een prettige gesprekspartner, die aandachtig, warm en actief aanwezig is.

Zelf wilde ik coaching om iets te doen aan vastgeroeste patronen qua beleving, coping en handelen. Door de coaching ervaar ik een positievere flow. Keuzes maken vanuit wat ik wil en meer plezier genereren en ervaren.

review-foto-brigitte

Brigitte Loenen
Manager Clinical Operations

“Ikzelf heb naast de leiderschapstrainingen ook veel geleerd van een coaching die Jennet een collega en mij gegeven heeft. Hierin heeft Jennet sympathie, empathie maar ook duidelijkheid meegegeven waar ik tot de dag van vandaag profijt uit trek.”

Niet iedereen denkt hetzelfde

Stel je voor dat je wel weet hoe iedereen denkt, doet, voelt in een team en wat er belangrijk is?

Een tool waar ik mee werk is MindSonar®. De toegevoegde waarde van MindSonar bij individuele – én teamcoaching is het zichtbaar maken van onderliggende denkstijlen in een bepaalde situatie.

Er ontstaat, met het inzicht, meer keuze om anders te gaan denken en doen om doelen te bereiken.

Een MindSonar meting zegt niet ‘je bent zo’ maar ‘je denkt zo in deze situatie en dat is veranderbaar!’.

Voor de KNHS coach ik samen met Lot Wielders sinds 2010 de Nederlandse Teams (dressuur, eventing en paralympisch) voordat ze naar belangrijke kampioenschappen gaan. Inzicht in elkaars criteria en denkstijlen maakt het optimaal presteren van een ieder en als team een stuk makkelijker.

Voor het IEP verzorg ik de MindSonar Certificatie Training. Voor professionals die zelf met deze denkstijlen-meting willen gaan werken.

WAT VERTELLEN ANDEREN
review-foto-hans

Hans van Rooij
Interim manager Ruysdael
Oprichter ReMediZ

“Dit is mijn manier van gecoacht worden, dit is wat voor mij werkt. Spontaan en zonder vooraf gedefinieerde vragen of doelen. Vertrouwen op mijn gevoel dat het weer tijd is om van me af te praten en het gewoon maar te laten gebeuren.
Intuïtief maak ik afspraken met Jennet. En terugkijkend op onze ontmoetingen zie ik wel een patroon. Ik begin te vertellen wat mij bezighoudt, waar ik mee bezig ben. En ergens in dat verhaal word ik getriggerd (door Jennet), raak ik afgeleid en dwaal ik af in andere richtingen.
En dat leidt tot heldere inzichten. Inzichten waarbij ik mezelf achteraf wel afvraag van ‘kon je dat niet zelf bedenken’. Blijkbaar niet dus.

sanne

Sanne op den Kelder
NLP Trainer

“Jennet is een coach die met passie en humor je ondersteunt het beste uit jezelf naar boven te halen. Ze is oprecht geïnteresseerd en kon hierdoor bij mij goed benoemen wat er gebeurde, waardoor ik nu wel vol voor mijn missie wil en kan gaan.

Als trainer heb ik Jennet ervaren als een authentiek persoon die graag haar kennis wil delen. Dit doet ze op een manier die blijft hangen daarnaast staat ze open voor feedback en houdt hier dan rekening mee. Ik kan Jennet aan iedereen aanraden die op een no nonsens manier gecoacht wil worden of een training wil volgen waarbij je als individu echt wordt gezien. Zeker als je een trainer wilt die net een stapje extra wil doen voor je.”

Coaching | Jennet Burghard