Relax your mind – Open your heart – Speak your truth
In Relational Presence.
Oefen dit zo vaak als je kan.

Stel je voor, privé of op het werk, dat in gesprekken, bijeenkomsten en overleggen iedereen er toe doet en gehoord wordt. Dat iedereen voluit meedoet. Dat er geen sprake is van afstand, strijd, achterhouden, maar van authenticiteit, vertrouwen en verbinding.

Wat is daarvoor nodig?
Aandacht. Onze volledige aandacht.

Aandacht is het nieuwe goud

Als we bewust aanwezig zijn in een gesprek verandert de sfeer, er komt rust in ons lijf en ruimte in ons hoofd om diep te luisteren en open te spreken.

Relational Presence is een hele eenvoudige én effectieve manier om in het hier-en-nu te komen met al je aandacht, en aanwezig te zijn. Eenvoudig betekent niet altijd makkelijk.

Het is wennen om zo open te staan voor verbinding met jezelf en anderen, en om zoveel aandacht te ontvangen en te geven.

En het is zó de moeite waard om dit te ervaren, te oefenen en te verdiepen.
Met anderen. Iedere keer weer.

 

Gun jezelf oefentijd
Duur 60 minuten
Deelname € 39 per keer excl.btw

ONLINE PRACTICE

WAT VERTELLEN ANDEREN
niels

Niels Tekke
Facilitator of Change and Innovation
Meerkat BV

Nieuw! Bijzonder om met wildvreemden online zo’n verbinding te maken. Zet ook aan tot reflectie over hoe ik normaal gesproken (wel of niet) in verbinding ben. Prettig hoe eenvoudig en duidelijk Jennet het houdt.

ria-eijk
Ria Eijck
Adviseur, Trainer

Jennet Burghard heb ik tijdens mijn NLP opleiding leren kennen, zij gaf samen met Koos Wolcken de workshop Relational Presence. Een prachtige manier van kijken met volle en ‘zachte’ aandacht. Met je volledige aandacht in het moment zijn, bij jezelf en bij de ander. Dat heeft toen diepe indruk op mij gemaakt. Ik heb het vaak in trainingen en gesprekken voor mijzelf toegepast en een enkele keer heb ik het ook met een groep gedaan. Waarna de energie in die groep echt anders was.”

review-carlos

Carlos Argüello
Director AR Consulting
Ecuador

“Jennet is an amazing trainer! Her work is so nice and complete that it is so easy to forget that you are in a training, yet you get amazing learnings and results! Jennet’s style and methods work so well, onsite and online.”

Online Practice | Jennet Burghard